Presentation

Hej SpriB! 
 
Här ska ni skriva en presentation av er själva i en kommentar. 
 
Nina

Kommentarer:

1 Arvid:

jag ska blir tänd läkare i fram tiden,
jag har svart hår och svart ögöon,jag är 174 c m,jag är inte mager och sjock,
jag är alltid glad och skojar,jag är snäll ,jag tycker om tränna boxning.

2 Tim:

Hej jag heter Tim , jag kommer från Syrien, jag bor i Stockholm. Jag är 175 cm och jag kommer fylla 18 år snart. Jag är smal, lång och mitt hår är svart. Jag har bruna ögon. Mina intressen är att hjälpa människor och göra allting bra i mitt liv. Jag är interesserad av att prova fallskärmshoppning.
Framtid: jag önskar att jag ska jobba med Teknik eller ska jag volontära i armen i Sverige eller i mitt hemland (Syrien).

3 Rosa:

Jag drömmer om att bli psykolog. När jag blir stor.Jag måste kämpa med läxan.Men ska jag bli godkänd i kärnämnen. Jag vill gå på nationellt program på gymnasiet. Jag är mest intresserad av att läsa böcker och räkna matte. Just som har jag börjat läsa en bok.Jag har svarta ögon och brunt hår.Jag är inte så lång.

4 Alexander:

Hej, jag heter Alexander, kommer från Libanon och bor i Stockholm. Jag är 16 år. Min hårfärg är svart och mina ögon är bruna. Jag tycker om spela fotboll och köra bilar. När jag är stor ska jag bli läkare.:)

5 Abbe:

hej
jag heter Abbe och jag tycker om att spella fotboll och simma och träna på gym.
Jag vill bli läkare eller fotbolls spelare som cristiano ronaldo .Eftersom jag måste studera hela tiden för att bli läkare och träna fotboll på fritiden, jag vill undersöker människor som känner sig sjuka därför vill jag bli läkare .
NU ska jag pratar om mig själv och min utseende,
Jag är 179 cm lång jag är smal jag har svart hår Och jag är inte så svart
nu jag ska pratar om mina egenskaper,jag är en snäll pojke och är hjälpsam och ganska snygg

6 Nathalie:

Jag ska bli barn morska när jag blir stor.Jag har bruna ögon och jag har svart hår.Jag är 1,65 cm och jag är tjock. Jag är snällt och stark. Jag är mörk och jag är en person som är öppen.Jag tycker om att laga mat och jag intresserad av att springa.I framtiden vill jag att jag har många barn och vill jag resa runt hela jorden.Jag vill bli en jätte fin mamma när jag blir stor och har barn. Jag tycker om att läsa böcker som är om kärlek.

7 nora:

Jag har bruna ögon och brunt hår. Jag har långa ögonfransar och svara ögonbryn.
Jag är 172 cm och jag är smal

Jag gillar förändring och jag är fantasifull och känner medlidande med andra. Jag är en god lyssnare och är lite tyst.

Jag är intresserad av att spela ping pong och resa till olika länder och jag tycker om att lära mig olika språk.

I framtiden vill jag bli ultraljuds läkare därför att vill jag hjälpa människor.

8 Ynas:

hej

jag heter jonas jag kommer från ER
jag är en man
jag här ett ganska långt hår
jag är 174 cm lång

jag tycker om att spela fot bolloch simma
jag blir glad när är jag i sverige
och när är jag täncker på framtiden
jag ska blir bil mechaniken



9 Albert:

Hej!
Jag heter Albert och jag har gröna ögon och svart hår och jag är inte så lång. Senare ska jag bli 18. Jag tycker om att prata med alla människor därför jag vill känner många människor. Min intressen att gå till gym varje dag och läser många böcker. Jag vil bli läkare när jag bli stor.

10 yiva :

jag heter yiva jag är intresserad laga mat och danser och träna på gym titta film och städa hemma. i framtiden vill jag bli dator ingengör därför att jag vill arbeta med ettt eget företag eftersom det är lättvill studera till ingengör . jar är kkort jag är 157cm jag är inte tjock och small jag har svart hår mina ögon är svarta jag är inte vit och svart

11 Alicia:

Jag har bruna ögon och brunt hår.Jag har svart ögonbryn och vit hud .Jag tycker om att skoja mest när jag var med mina kompisar .jag är inte snäll.

12 jimmy:

Jag heter Jimmy och jag tycker att spela piano och spela fotboll.jag vill bli natur. eftersom jag måste studerar hela tiden for att bli natur.

nu jag ska prata om mig själv utseende. jag är 176 cm lång.jag har svart hår. och jag har svart ansikte.och nu jag ska prata om egenskaper. min egenskaper är jag är snäll och jag vill träffa mänskor och träffa kompisar .också min intressen är i spelare piano. och framtid natur .

13 alvin:

Hej jag heter amir. Jag kommer från afghanistan men jag bode iran. Jag bor i blackberg. Jag är 173 cm.jag tränna kick boxning.jag är mycket glad.o sen jag såg inte min familj 3 år kanske nästa sommaren jag åker till iran träffa min familj darför jag är glad.

14 Rune :

Hej kära sprib! Jag heter Rune. Jag kommer från Afghanistan för 10 månader sedan. Jag har svart hår och svart ögon. Jag är lite lång. Jag är inte så snäll. Jag tycker om att spela fotboll. Jag ska bli inginor i framtiden.

15 august:

Jag ska bli professionell fotbolls spelare när jag blir stor.
Jag ska resa på hela jorden och spela i många lag i flera länder.
Då bli jag känd i världen.
Då jag tjänar mycket pengar

Kommentera här: